lauantaina, helmikuuta 23, 2008

Kadonnutta inspiraatiota etsimässäJälleen tänä vuonna voimakkaat värit ovat muotia, mikäli muotilehtiä on uskominen.
Värejä yhdistellään räväkästi, punaista oranssiin ja oranssia violettiin. Tarvitaan kuitenkin myös hillittyjä värejä tuomaan silmiä hivelevän tuliset värit paremmin esille.

Muotilehtien inspiroimana keräsin kolmesta uusimmasta ostamastani tilkkutyölehdestä mahdollisimman selkeitä malleja ja voimakkaita väripintoja. Olen valinnut kuvat mieltymysteni mukaan. Joissakin kuvissa on miellyttänyt värimaailma, joissakin muodot ovat kiinnostaneet minua. Tällä hetkellä olen kiinnostunut siitä, miten neliöstä, maailman yksinkertaisimmasta kuviosta, saadaan jännittävä ja joka kerta hieman erilainen. Tapoja on lukemattomia, kuten jo näistä muutamista kuvista voi huomata.

Ompeluinspiraationi on ollut kadoksissa niin kauan, että sitä on pitänyt ruveta etsimään tahallaan ja tarkoituksellisesti. Makustelen mielessäni, muokkaan ja ideoin muiden tekemisestä innostuneena. En muista kuitenkaan koskaan tehneeni kopiota kenenkään toisen tekemistä töistä.

Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen innostunut voimakkaista väreistä, vaikka ei niitä tietysti aina jaksa katsella. Ja neliö kiinnostaa aina. On ollut hyvää terapiaa tänä pimeänä talvena hankkiutua värien pariin, tänä vuonna käsitöiden muodossa siis...

  VastaaPoista
 2. Vauh! Onpa upea työtila! siis ed. kuvassa. Kunhan saat kaikki vempeleesi sinne ja jääkaapin ja micron, niin ei tarvitse poistua . . . Toivotan inspiksiä!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne, Mariar ja Utuinen.

  Värit ovat tärkeitä varsinkin talvella.

  Ja muuttaminen on aika raskasta puuhaa. Vieläkin tavarat etsivät paikkojansa. Jääkaappia en sentään halua tänne. Jää moni makupala laittamatta suuhun, kun pitää kipaista keittiöön saakka. ;)

  VastaaPoista
 4. Neliö on mukava ja monipuolinen peruspala tilkkuilussa.
  Olen tykännyt niukista väreistä, mutta nämä tämän kevään isot kuviot ja vaimakkaat värit ovat alkaneet tuntua kiehtovilta.

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan!