perjantaina, syyskuuta 05, 2008

Kankaat järjestykseen


Tästä sen pitäisi sitten alkaa, nimittäin "Garderoobi kierrättäen" -tempaus. Kuvan kankaat ovat tilkkutyökankaitani, suurin osavuosien varrella tekemistäni hankinnoista. Sain vihdoinkin lisää hyllyjä työhuoneeseeni kankaita ja ompelutarvikkeita varten. Hyllyn vuoksi jouduin kuitenkin muuttamaan työhuoneen huonekalujen järjestystä.

Minulla on ollut tapana pestä ja silittää kaikki ostamani kankaat hankkimisjärjestyksessä, mutta muuttolaatikoissa kankaisiin oli tarttunut voimakas "laatikon" haju. Laatikkoja availlessani huomasin, että kaikki tunkkaiset kankaat on pakko pestä uudelleen ennen kuin voin asetella ne hyllyihin. Pesukone ja kuivausrumpu ovat pyörineet taajaan tahtiin ennen kuin sain kaikki kankaat hyllyihin. Tällä kertaa en kuitenkaan jaksanut silittää kankaita ennen laskostelua ja hyllyyn asettelua, joten silitysurakka odottaa vielä minua.

Tuntuu oikein mukavalta, kun tilkkutyökankaat ja ompelutarvikkeet ovat esillä. Nyt näen yhdellä silmäyksellä, mitä minulla on ja mitä puuttuu. Luultavasti joudun kuitenkin jättämään vielä vaatekankaat laatikoihin, sillä seuraava varastosta löytyvä hyllynpätkä on varattu käsityökirjoille ja lehdille.

Kunhan saan työhuoneeni järjestykseen, pistän ompelukoneen surraamaan. Ehdin jo leikata juhlapukuun sopivan jakun palaset ennen sisustusinnostustani, ja nyt palaset odottavat ompelijaansa samoin kuin yksi ja toinen keskeneräinen tilkkutäkki. Niistä kuitenkin myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Taman kuvan peruusteella on blogisi otsikko aivan paikallaan! ;o) Vau, mitka kangas maarat!

    VastaaPoista
  2. M'mam, totta, "Kangastuksia" voisi tarkoittaa suuria kangasmääriä, mutta se voisi tarkoittaa myös niitä haaveita, jotka heräävät kankaita katsellessa ja kosketellessa.

    Sain kuitenkin idean blogini nimeen eräästä televisio-ohjelmasta, jossa puhuttiin erilaisista illuusioista, myös kangastuksesta.

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan!