tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Luova mysteeri 2009

Neuliksen maailmassa on juuri minulle sopiva haaste, joten otin sen vastaan.

Jo aloitussanat olivat sopivan innostavia. Varsinkin aikataulun väljyys teki minuun vaikutuksen:

Nyt on aika aloitella LUOVA-MYSTEERI 2009. Idea on muhinut päässäni, ohjeet luontuvat ja muuttuvat tässä matkan varrella, uskotaan että TYÖ TEKIJÄÄNSÄ NEUVOO.

Tässä sinun pitää olla ennakkoluuloton ja päästä luova taiteilija valloilleen. Jos et ole sitä sisältäsi vielä löytänyt, nyt sen on aika tulla näkyviin!


Seuraavassa postauksessa olikin jo sitten ensimmäisen haasteen alkuosa:

1.) etsi kangasvarastostasi joku kuviollinen lempparikangas--- ihanan värinen ja kuvioinen kangas joka on ihan just sinun näköinen!

2.) etsi lempparikankaaseen sopiva yksivärinen kangas.

3.) etsi joku kangas joka EI OLE lempparisi, inhokkivärisi ja kuvio joka ei ole yhtään sinun näköinen (minulle se on joku kirkas sininen tai violetti)

4.) ja inhokkikankaaseen sopiva yksivärinen.

ihaile näitä kaikkia kankaitasi, silittele ja hiplaa ja odota ohjeita miten näistä päästään alkuun!!!Pistänpä pengontavaihteen päälle ja harmaat aivosoluni raksuttamaan. Jään odottamaan varsinaisia työohjeita.


***

Joulu on juhlittu ja vuosikin on jo vaihtunut.

Käsityörintamalla on ollut luvattoman hiljaista koko talven, koska hankin syksyllä itselleni uuden ja aikaavievän mutta sitäkin mieluisamman harrastuksen. Nyt kuitenkin tarkoitukseni on elvyttää myös käsityöharrastus, ja parhaiten se taitaa onnistua ottamalla osaa haasteeseen. Saanpahan vetoapua itselleni.

Myös blogin ulkonäköä pitää uudistaa, sillä jouluinen ulkoasu ei vastaa enää omaa olotilaani. Luvassa on siis näpertelyä konehuoneella ja haamupäivityksiä blogilistalla.

Vielä kun saisi sinisiksi värjäytyneet linkit haluamani värisiksi....! Niiden ei todellakaan ole tarkoitus olla tylsän sinisiä. Olisiko kenelläkään hyvää vinkkiä, miten asia korjaantuisi?
3 kommenttia:

 1. Halooooo!!?? Kuvia kaivataan jo, kolmas ompeluohje on just annettuna!

  Mikä on luovan-mysteerisi tilanne?
  Laitatko sähköpostia tai kuvalinkkejä blogiini :)

  VastaaPoista
 2. MarLi, olen pahoillani, kun en ole aikaisemmin huomannut kommenttiasi enkä myöskään perunut osallistumistani haasteeseen. Se vaikuttaa enemmän kuin kiinnostavalta, mutta en kuitenkaan ole ehtinyt paneutua asiaan.

  Sain jälleen muistutuksen siitä, miksi minun ei kannata osallistua haasteisiin. Ikävä tosiasia on, että aika ei riitä kaikkeen.

  VastaaPoista
 3. Sainpa vihdoinkin laitettua Kangastuksien* edeltäjät tarpeettomina salasanan taakse.

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan!