lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

March, 17, 2007 Messutuliaisia
Kävin lauantaina Turun käsityö- ja sisustusmessuilla sekä taide - ja antiikkimessuilla, kun kerran samalla lipulla pääsi. Messukeskuksessa ei tällä kertaa ollut yhtä kamalaa tungosta kuin syksyllä. Käsityöyrityksiäkin oli syksyistä vähemmän. Löysin kuitenkin itselleni paljon hauskaa ja hyödyllistä.

Ostin kolme puista rintaneulaa. Firma on uusi ilmajokinen yritys.

Löysin itselleni monitoimi-ihmelaukun, johon sopii kännykkä, rahat, luottokortit ja kynällekin on varattu paikka. Silti laukku on kaunis ja aitoa nahkaa. Hintakin oli kohdallaan. Kukkarossa on sekä olkahihna että mahdollisuus pujottaa vyöhön.

Ostin neljän pussillisen verran värimultaa, kirkasta ja turkoosia.

Löysin käsityökirjoja: tilkkutyökirjoja, sukkahousuenkelikirjan sekä värjäämisestä kertovan kirjan. Osa kirjoista on norjaksi. Osaan ruotsia kohtuullisesti, joten arvelen saavani selvää ohjeista. Sitä paitsi kuvat ovat selkeitä, ja niitä tutkimalla varmaan selvitän pahimmat ongelmat.
Ostin grafiikanlehden kokkolalaiselta taiteilijalta. Lupasin käydä hänen ateljeellaan, kun seuraavan kerran käymme Kokolassa kyläilemässä. Halusin grafiikanlehden kehystämättömänä, sillä pidän siitä, että tauluissa on samantyyliset kehykset.

Tunsin oloni onnekkaaksi, kun löysin 6 mm:n pyöröpuikot. Tarvitsen niitä petrolin väriseen villatakkiin. Ostin myös kierrosmittarit, pitsihaarukan (olen joskus nuoruudessani omistanut sellaisen, mutta tietenkään se ei ole enää tallessa) sekä kukkapitsihökötyksen, jolle en tiedä virallista suomenkielistä nimeä. Tiedän kuitenkin, miten se toimii.

Taide-ja antiikkimessuilla näin monta hyvännäköistä huonekalua ja sisustusesinettä. Myös lasiesineet kiinnostavat minua. Näin myös sellaisia esineitä, joita on minulla itselläni. Hämmästelin, kuinka arvokkaita ne ovat. Näyttää siltä, että Laila Zinkin Kupittaan tehtaalle suunnittelemat naisaiheiset tuotteet ovat nyt todella suosittuja.Kuvaa “http://riemun.huuto.net/auctionimages/d/18/588b339ab39a564c8ac26d818a24b-medium.jpg” ei voida näyttää, koska se sisältää virheitä.

Vilkuilin taulujakin. Jotkut taulumaakarit eivät innosta, toiset taas sitäkin enemmän. Toisissa tauluissa maksoi ihan selvästi tekijän nimi.

Labels:


// posted by Kangastuksia @ 21:48:00 0 Comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan!